Internationaal Transportbedrijf Albert van Uden en Zn. B.V Beek en Donk.
WIE ZIJN WIJ?
Wellicht bent u eens over de N-279 van Veghel richting Helmond gereden. Als u dan net voor de grote rotonde rechts kijkt ziet u ons bedrijf liggen. Een bedrijf dat in 1960 werd opgericht door wijlen de naamgever Dhr. Albert van Uden. Een solide familiebedrijf met als kracht korte lijnen, flexibiliteit en daadkracht. Een bedrijf dat trots is omdat het steeds is blijven voortbestaan ondanks de enorme wildgroei van vele andere bedrijven actief in de transportwereld. Volgens ons zit het bij een gezonde onderneming namelijk niet in de groei, maar in het verantwoord ondernemen. Luisteren naar de wensen van de klant en daar op anticiperen.

WAT ZIJN WIJ VOOR EEN BEDRIJF?
Albert van Uden en Zn. is een gezond bedrijf met nette vaste werknemers in dienst. We werken oplossingsgericht en blinken uit in incourante vrachten. Met alle respect, maar een vrachtwagen vol met pallets van A naar B vervoeren is niet alleen de uitdaging die wij voor u willen regelen. Wij combineren ladingen van diverse afmetingen zo efficiënt mogelijk. Zo kan het zijn dat er een machine, bundels buizen van diverse afmetingen, hekwerk, pallets, karren, dozen en big-bags in 1 vracht meegenomen worden. Op deze wijze kunnen wij concurrerend werken en toch een leuke marge creëren.

WERKGEBIED
U komt ons voornamelijk tegen in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Engeland, maar als onze klant vraagt naar vervoer in overige landen dan kunnen wij daar uiteraard ook aan voldoen.

KLANTGERICHTHEID
Meedenken met de klant is voor ons een vanzelfsprekendheid. Als we zien dat een bepaald transport naar ons inzicht efficiënter, goedkoper of sneller kan, zullen wij zeker niet nalaten dit aan u te melden. Daar waar we zelf geen goede invulling aan kunnen geven begeleiden we u naar de juiste oplossing.

ONS TEAM
Het team van Albert van Uden en Zn. bestaat uit enthousiaste medewerkers. Dagelijks zijn naast de directie, twee planners, twee administratieve krachten, onze chauffeurs, magazijnmedewerkers en leerlingen in opleiding, in het bedrijf werkzaam. Wij werken met vaste- bekwame medewerkers welke goed geïnstrueerd zijn en weten wat onze klanten van ons verwachten. We spreken dan ook over “onze” klanten en “we”. Duidelijke taal onder onze medewerkers wat aangeeft dat we er ons van bewust zijn dat we samen ons bedrijf maken. Zonder hun inzet, geen omzet! En zonder tevreden opdrachtgevers, geen bestaansrecht. Samenwerken, goede afspraken maken en deze nakomen. Goed communiceren, tussen opdrachtgever en planning en tussen planning en onze medewerkers. Op die manier zijn we dagelijks in staat om naar volle tevredenheid onze opdrachten uit te voeren.