Internationaal Transportbedrijf Albert van Uden en Zn. B.V Beek en Donk.
Diensten, Transport is onze core business

Het is voorzien van de benodigde certificaten, keuringen en voldoet aan de huidige milieu eisen. Door de diversiteit van ons wagenpark zijn we in staat een brede markt te bedienen en vele producten te combineren. We zijn in verschillende sectoren actief. We hebben een brede kennis, voertuigen in verschillende uitvoeringen en verschillende as- configuraties. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we maximale gewichten vervoeren. Door de diversiteit in vrachtwagens kunnen we verschillende takken van transport voor onze klanten uitvoeren. Dit is een bewuste keuze in onze bedrijfsvoering, mede om risicospreiding in te dekken.

Voor een uitgebreid overzicht over de mogelijkheden die we u kunnen bieden kunt u een kijkje nemen bij materieel.
Schuifzeil

Trekkers:
Onze trucks voldoen aan de huidig geldende milieunormen. Met het oog op de toekomst wordt er bij de aanschaf van nieuwe trucks rekening gehouden met toekomstige wijzigingen in deze milieunormen.
Onze trucks zijn allemaal voorzien van een slaapcabine. Deze kunnen zowel voor nationaal als internationaal transport worden ingezet. Ook hebben we deze uitgevoerd met dakspoilers en zij-fenders om de weerstand van wind te beperken en zo minimaal brandstofverbruik te realiseren, wat ook ten goede komt aan het milieu.
Onze vrachtwagens zijn voor diverse werkzaamheden inzetbaar en hebben standaard de benodigde spullen aan boord. Ook hebben we met het oog op veiligheid onze auto’s voorzien van zwaailampen en goede werkverlichting. Uiteraard zijn ook de benodigde spiegels en camera’s aanwezig om de zgn ‘dode hoek’ Goed in beeld te brengen.
Jaarlijks zijn we actief bezig om de schooljeugd bewust te maken van deze ‘dode hoek’ door ze dit in de praktijk spelenderwijs te laten ervaren bij ons op het bedrijf.

Schuifzeil opleggers:
Onze schuifzeilopleggers zijn optimaal uitgerust. Deze opleggers kunnen van achteren, via de deuren geladen worden, maar ook via de zijkant door het schuifzeil te openen. Bovendien kunnen ze ook via de bovenkant geladen worden door het dak weg te schuiven. Deze opleggers kunnen desgewenst ook met een laadklep uitgerust worden, die we er los onder kunnen koppelen. Ook is het mogelijk om een zelflader (kooi-aap) te bevestigen. Voor de internationale transporten zijn deze opleggers uitgerust met een palletkist waardoor we tot 34 europallets ter plekke kunnen omruilen.

Walkingfloor opleggers
Met onze walkingfloor opleggers kunnen we losgestorte producten vervoeren. Deze opleggers worden dan via de bovenkant d.m.v. een machine of een silo geladen en kunnen uiteindelijk de lading op eigen kracht lossen zonder de oplegger te kippen of te verplaatsen. Het grote voordeel van deze opleggers is dan ook dat we deze in een lage ruimte kunnen lossen en daarbij niet kunnen omvallen en geen hoogte nodig hebben. Dit in tegenstelling tot een kipper-oplegger waarbij dat wel het geval kan zijn. Ook normale vrachten zoals pallets kunnen uiteraard in deze opleggers vervoerd worden.

Kipper
Voor risicospreiding zorgen we door naar andere markten te kijken die aansluiten in de visie van ons bedrijf. Een van de uitkomsten hiervan is dat we momenteel ook grond transporteren met kipper opleggers. Deze worden veelal ingezet op projecten.

Zeecontainers
Voor het transport van zeecontainers hebben we speciale container-chassis. Op deze opleggers kunnen gemakkelijk zeecontainers geplaatst worden. Deze containerchassis zijn multifunctioneel uitgevoerd waardoor alle type zeecontainers erop bevestigd kunnen worden. Het in- en uitklaren van de goederen en de zeevracht kunnen we allemaal voor u regelen.

Kraantransport
Voor het afleveren van bouwmaterialen – hout - stalinrichting en gaasproducten op bv bouwlocaties maken we gebruik van onze kraanoplegger. Deze oplegger is voorzien van een laadkraan welke zich over de oplegger kan verplaatsen. Ook is deze oplegger voorzien van twee meesturende assen waardoor manoeuvreren op bouwplaatsen geen enkel probleem vormt.

Open oplegger
Onze open opleggers hebben we in diverse uitvoeringen. Sommige zijn voorzien van een meesturende achteras, kunnen we zijborden aan bevestigen of zijn als dieplader uitgevoerd.Om eventuele ladingen af te dekken hebben we ook de traditionele dekzeilen voor handen. Ook hierbij is het mogelijk om een kooi-aap achter de oplegger te bevestigen.

Terminal-trekker
Voor het voorladen en uitlossen van goederen in de directe omgeving maken we gebruik van onze terminal-trekker. Door deze terminal-trekker in te zetten kunnen we kostenbesparend werken. Dit heeft in financieel opzicht een positieve uitwerking voor onze klanten.

Bestelwagens
Een van onze bestelwagens hebben we uitgerust als servicewagen. Deze wordt gebruikt bij eventuele problemen aan een auto onderweg en het ophalen van onderdelen voor onze werkplaats. Als service voor onze klanten hebben we nog een tweede bestelwagen en een bestelbus. Voor kleine partijen en spoedzendingen worden deze auto`s ingezet.

Heftrucks
Voor het laden en lossen van onze auto's hebben we een 4,5 tons heftruck en 2 stuks 2,5 tons heftrucks. Om aan onze klanten goede tarieven te kunnen garanderen combineren we dus diverse vrachten. Bij ons op het terrein beschikken we over de mogelijkheid om deze veilig en snel over te kunnen laden. Ook voor de producten uit onze opslag gebruiken we deze heftrucks. Indien nodig kunnen we voor onze klanten ook altijd een heftruck op locatie verzorgen.

Laad- losbrug.
Voor de goederen welke in zeecontainers worden aangeleverd of afgevoerd kunnen we gebruikmaken van onze laad- losbrug. Met onze heftrucks zijn we in staat om in deze containers te rijden en zo via deze brug de goederen op de vloer te plaatsen. Een veilige efficiënte manier om snel te lossen of te laden.

Kipper
Kraantransport
Open oplegger
Terminal trekker
Heftrucks