Merk Brabant Transportbedrijf Albert van Uden
Brabant Merk Brabant

Op 7 juni 2010 is Int. Transportbedrijf Albert van Uden & Zn trotse partner geworden van Merk Brabant. Wat Brabant en de Brabanders onder meer kenmerkt is dat ze innovatie en ondernemerschap (high tech) combineren met de zachte kant van het leven, bijvoorbeeld de gezelligheid, gastvrijheid en gemoedelijkheid (high touch). Datzelfde geldt voor Brabantse ondernemers. Albert van Uden & Zn transport past als Beek en Donks familiebedrijf met daadkracht dat er niet voor terugdeinst zelf materiaal te ontwikkelen en te laten bouwen bij deze kernachtige typering. Wij zijn sinds kort partner van Merk Brabant en dragen dit onder andere uit door het logo van Merk Brabant op te nemen in de eigen communicatie-uitingen. We zijn er trots op de we het eerste transportbedrijf van Brabant en het eerste Laarbeekse bedrijf zijn dat zich Merkdrager van Merk Brabant mag noemen.

Merk Brabant
Op 17 september 2009 werd Merk Brabant gelanceerd, een initiatief van organisaties uit de economische en toeristische sector, kennis- en sportinstellingen en de provincie Noord-Brabant. Het doel van deze samenwerking is om Brabant te profileren als innovatieve regio met oog voor de menselijke maat. Hiermee wordt bijgedragen aan een krachtig imago, zowel voor haar inwoners, toeristen en aankomend studenten als haar bedrijven en instellingen . De basis van deze regiomarketing is het gedachtegoed van Brabant, het succesvol combineren van de harde en zachte kanten van het leven. Dit gedachtegoed wordt vervolgens communicatief gekoppeld aan instellingen, evenementen en bedrijven die deze kenmerken ook bezitten.

Meer informatie over Merk Brabant? Kijk dan op www.dandenkjeaanbrabant.nl . U vind ons onder het hoofdstuk Bedrijven & Organisaties - Brabantse Bedrijven en daarna klikt u op ons logo.

Historie