Internationaal Transportbedrijf Albert van Uden en Zn. B.V Beek en Donk.
Op- en overslag Diensten, Transport is onze core business

Op- en overslag behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. We beschikken over een opslagloods met een capaciteit van 1.240 m². We kunnen u lange termijn opslag aanbieden maar ook voor korte termijn bent u bij ons op het juiste adres. Bij korte termijn moet u denken aan periodes van minimaal een week en minimaal 100 m² oppervlakte. Een uitkomst bij tijdelijke expansie of seizoensgebonden producten.

Het laden en lossen van uw product.
Hierbij is het mogelijk dat onze chauffeurs uw producten met behulp van heftrucks laden of lossen. Ook kunnen we inkomende goederen uit zeecontainers lossen m.b.v. een laad- losperron en speciale heftrucks waarmee we in een zeecontainer kunnen rijden.

Sorteren en klaarmaken van zendingen.
Voor producten welke in onze opslag zijn ondergebracht kunnen onze medewerkers uw pakket of zending klaarmaken voor aflevering. Ook de benodigde papieren kunnen door ons worden verzorgt.

Lossen op locatie is voor ons ook geen enkel probleem.
Wanneer uw afnemer geen mogelijkheid heeft om de producten van onze auto`s te lossen of te laden dan kunnen we hiervoor onze hulpmaterialen inzetten. Hierbij moet u denken aan, opleggers met laadklep, een laad- loskraan of we kunnen een meeneemheftruck (kooi-aap) achter onze auto`s hangen. Op deze wijze zijn we in staat om op eigen gelegenheid de producten bij uw afnemers te bezorgen. Ook een heftruck op locatie kan uiteraard door ons geregeld worden.

Losgestorte producten kunnen we op eigen kracht lossen met kipper of met walkingfloor opleggers. Hierbij worden we van boven geladen met een shovel- kraan of lopende band en zal het product van de auto af glijden. Bij kippers gaat de bak omhoog waardoor het product naar achteren glijdt. Bij walkingfloor opleggers beweegt de vloer en wordt het product naar achteren bewogen. Het voordeel bij een walkingfloor is dat we binnen in loodsen kunnen lossen omdat we geen hoogte beperkingen hebben en geen risico van omvallen van de oplegger bij wind of slechte bodemgesteldheid.

Met onze eigen voertuigen zijn we dagelijks te vinden op de Europese wegen. Bij iedere vraag zoeken wij de juiste oplossing. We beschikken over een gevarieerd wagenpark en hebben veel auto`s uitgerust voor meerdere doeleinde. Door het combineren van meerdere vrachten gaan we zeer efficiënt te werk. Op deze manier kunnen we ons rendement verbeteren en de klant optimaal van dienst zijn.

Aan- en verkoop van Pallets is een veelvoorkomende dienst.
Zowel Europallets als blokpallets worden met regelmaat geleverd aan onze opdrachtgevers.

Door het zeer brede pakket dat we voeren kunnen we u bijna altijd van dienst zijn.

SAMEN STAAN WE STERKER
Sinds begin 2010 is Albert van Uden en Zn. een samenwerkingsverband aangegaan met het bedrijf Koning en Drenth uit de provincie Groningen. Deze samenwerking heeft voornamelijk betrekking op losgestorte producten. Samen staan we nog sterker in de markt en kunnen we onze klanten nog beter bedienen. We werken onafhankelijk van elkaar maar door goede afspraken vullen we elkaar bijzonder goed aan.


Laden en lossen
Lossen op locatie
Losgestorte producten
eigen voertuigen